4x3m LEDscherm


LED-scherm informatie:

Het LEDscherm van ImpressiveLED is geplaatst in onze mobiele trailer, die makkelijk te vervoeren is en in 10 minuten word opgebouwd.

De MSS Mobiele Outdoor LED trailer is het paradepaardje van ImpressiveLED. Dit is het mobiele LED-scherm (ledscherm), welke beschikbaar is voor verhuur en evenement advertenties. Het LED-scherm wordt verhuurd door heel Nederland, waaronder in Noord-Nederland, in de provincies Drenthe, Groningen, Friesland en Overijssel en in de steden Assen, Emmen, Hoogeveen, Meppel, Groningen en Leeuwarden, maar ook in de Randstad en in de zuidelijke provincies of zelfs België zijn we te vinden.

Door toepassing van de laatste technologieen en deverwerking van de meest geavanceerde software zorgt de MSS Mobiele LEDtrailer van ImpressiveLED bij bezoekers en passanten van uw evemenement of promotieactiviteit voor een blijvende indruk.

Met de hoge resolutie is het ook mogelijk om teksten toe te voegen aan de beelden: ideaal voor bijvoorbeeld uitslagen bij sportevenementen, speciale aanbiedingen of als informatievoorziening.

De MSS Mobiele Outdoor LED trailer is binnen tien minuten operationeel, waardoor zonder omwegen en dus zonder extra kosten, uw evenement of promotieactiviteiten eenvoudig tot een onvergetelijk evenement wordt.

Het LEDscherm heeft een afmeting van 4×3 meter en is inzetbaar bij evenementen van 5 tot 15000 personen.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden: email naar info@impressiveled.nl of bel 0592-302650.

 

Kijk hier voor de film van de Mega Flashmob tijdens Go Sports Verrassend Stadskanaal op onze 4×3 m videowall:

 

 

Bent u op zoek naar een kleiner formaat breedbeeld LEDscherm?

Bekijk dan ons 3x2m LEDscherm

 

Twitter